La Castanyada a Vilagrassa

El passat divendres 28 de novembre vàrem celebrar la castanyada a l’escola Ramon Perelló. La tarda abans vam fer uns boníssims panellets d’allò més variats; codony, ametlla, xocolata…Aquest any, com ja ve sent tradició, ens va venir a visitar des de la muntanya, la Castanyera, que molt amablement ens va explicar històries de les castanyes i del seu gat Marrameu.

Després vam anar al pati de l’escola i vam ballar i cantar diferents cançons… Tot seguit l’AMPA de l’escola ens va convidar a castanyes torradetes i també ens vam menjar els panellets que havíem preparat el dia abans.

Aquí teniu un recull de fotografies! Esperem que us agradin!!

Fem els panellets on PhotoPeach

La Castanyada on PhotoPeach

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *