Halloween a l’escola Ramon Perelló

El passat divendres 28 d’octubre al matí, els alumnes de l’escola Ramon Perelló vam celebrar el Halloween. La mestres d’anglès, juntament amb la col·laboració del claustre de mestres i especialment dels alumnes de 6è, vàrem preparar una festa terrorífica. L’alumnat de 6è va anar classe per classe posant un vídeo que invitava a tots els alumnes a la festa. Un cop allí, l’alumnat va experimentar amb llums, sons i decoracions terrorífiques. Vam treballar el vocabulari i també vam trencar unes “piñates” Al final de la festa l’alumnat es va endur un petit obsequi.  Us deixem un muntatge de fotografies que esperem que us agradin…

See you next Halloween! BOO

Click to play this Smilebox slideshow
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *