Sant Jordi i la setmana cultural a Verdú

El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, els i les alumnes de cicle superior de Verdú van muntar, com ja és tradicional, una parada a la plaça del poble. La resta de nens i nenes de l’escola vam anar a visitar la parada i vam poder comprar llibres, pastissos, plantes, etc. Per acabar amb la visita els més grans de l’escola ens explicaven la llegenda de Sant Jordi als més petits.

També vam celebrar el Jocs Florals on cada cicle participava amb una temàtica diferent i el divendres 24 d’abril vam fer l’entrega dels premis als guanyadors. Felicitats a tots i totes les alumnes per la vostra participació!

La resta de la Setmana Cultural vam fer tallers de tota mena. Vam rebre la visita dels mossos d’esquadra per parlar-nos de seguretat, un taller de sardanes, la xerrada de la il·lustradora Montse Tobella… i també diversos tallers de cuina, un taller de com elaborar sabó, un taller d’horticultura i una xerrada sobre hàbits d’higiene i cura personal. Tots a càrrec de mares, pares, padrins i familiars d’alumnes de l’escola. Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *