Jocs de pati a Vilagrassa

El passat dijous dia 30 d’abril ens vam trobar tota la ZER a Vilagrassa. Quan vam arribar vam esmorzar i tot seguit vam fer l’assaig general de la cantata de final de curs. Després vam fer grups i vam fer uns jocs tradicionals molt divertits adaptats al projecte de Cuinem Salut que estem treballant. Ja ben cansats vam anar a dinar a la plaça. A la tarda vam fer una activitat de relaxació que ens va anar molt bé i tot seguit vam fer una coreografia que ens anaven ensenyant algunes mestres. Va ser molt divertit! Finalment ens va tocar acomiadar-nos i tornada cap a l’escola. Tornàvem ben casats i acalorats cap a casa, però ben contents i emocionats ja que va ser un dia genial!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *