LA ZER CONCA ENTRA A FORMAR PART DEL PROGRAMA ESCOLA NOVA 21

Ahir dijous 29 de setembre, vàrem fer la presentació del curs escolar 2016-2017, dins de l’any de celebració dels seus 25 anys de creació.

Aquesta presentació va tenir lloc al pavelló municipal de Pira i va comptar amb la xerrada del Sr. Boris Mir, director adjunt del programa Escola Nova 21, “Canviar l’escola. Sí, Però com?” Reflexions sobre el sentit del canvi educatiu i com podem contribuir a millorar l’educació.

L’acte va comptar amb un gran nombre d’assistents… famílies , ajuntaments, inspecció, el claustre de la ZER i docents d’altres centres interessats en la filosofia d’aquest programa pioner a l’estat espanyol.

Al llarg de la presentació, varem comunicar a tota la comunitat educativa que la ZER ha entrat a formar part del programa Escola Nova 21.

En finalitzar la xerrada, es va obrir un torn obert de paraula per tal que els assistents formulessin preguntes i finalment, es va presentar la Programació General Anual de la ZER Conca per al curs 2016-2017.

Agraïm a tots els assistents la seva presència i expressem la nostra il·lusió per entrar a formar part  del programa Escola Nova 21 i fer camí cap a un sistema educatiu avançat.

descarga

 

 

Created with flickr slideshow.

ESCOLA NOVA 21

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *