LA ZER CONCA DE BARBERÀ CELEBRA LA CASTANYADA

El passat dimarts dia 31 d’octubre, vam celebrar la Castanyada a Sarral.
Durant el matí, els alumnes, organitzats per cicles, van realitzar diferents activitats: visita de la Cooperativa i del Museu de l’Alabastre, ruta guiada pel poble i gimcanes organitzades pels alumnes de CS de la ZER.
Va ser després de dinar, quan van arribar els familiars dels alumnes i també la Castanyera, tots ell disposats a escoltar les cançons que els infants havien preparat per a l’ocasió. A continuació, la Castanyera va repartir castanyes per a tothom i junts van poder gaudir d’una magnífica festa a l’Ermita dels Sants Metges.
Els mestres de la ZER agraïm a l’Ajuntament de Sarral la seva col•laboració, i especialment, a l’AMPA de Solivella la seva participació en l’organització de la festa.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Publicat dins de General, Sortides | Deixa un comentari

PRESENTACIÓ INICI DE CURS 2017-2018 A ROCAFORT DE QUERALT

El passat dijous dia 28 de setembre, al local social de Rocafort de Queralt, va tenir lloc la presentació del curs 2017-2018 de la ZER Conca de Barberà.

Amb la presència de les famílies i els mestres, vam presentar la programació general anual pel present curs i seguidament  vam realitzar una dinàmica, on per grups, familiars i docents van poder compartir reflexions sobre educació emmarcades dins EN21.

La ZER Conca us agraiex l’assistència i la participació de tots el presents a la reunió i a l’ajuntament de Rocafort de Queralt per la seva col·laboració.

IMG-20171004-WA0009 (1)
IMG-20171004-WA0016
IMG-20171004-WA0010 (1)

Publicat dins de General | 1 comentari

PRESENTACIÓ CURS 2017-2018 A ROCAFORT DE QUERALT

presentació de curs.1

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA DELS ALUMNES DE LA ZER CONCA A MONTBLANC

El passat divendres dia 2 de juny, vam anar d’excursió a Montblanc. Durant el matí els alumnes, agrupats per cicles, van realizar diferents activitats, els més petits de la ZER van fer una caminada fins a la Font de Ceba, on van realizar diferents activitats de natura, els alumnes de CI van visitar la deixalleria de Montblanc i els alumnes de CM i CS van visitar la depuradora de Montblanc. Seguidament, tots els alumnes de primària van anar caminant fins a la Font de la Ceba on es van trobar amb els companys d’infantil i plegats vam dinar tot gaudint d’un entorn natural immillorable. A la tarda, els alumnes més grans de la ZER van preparar diferents jocs pels seus companys. La jornada de convivencia enmig de la natura va acabar amb assajos de les actuacions dels alumnes que es duran a terme el dissabte dia 10 a la Festa de final de curs de la ZER que se celebrarà a Rocafort de Queralt.
Aprofitem per donar les gràcies a l’Ajuntament de Montblanc i al Consell Comarcal per les seves col•laboracions en la sortida.

1_opt (1)
DSC_1284_opt
20170602_10181420170602_144732IMG_1444_opt

Publicat dins de General | Deixa un comentari

4a CAMINADA PELS POBLES DE LA ZER

Aquest diumenge dia 21 es va realitzar la 4a caminada pels pobles de la ZER.
Agraïm la participació a tots els assistents.

CAMINADA_2017

Publicat dins de General | Deixa un comentari