PRODUCTE FINAL

El nostre projecte ha tingut com a producte final dues coses. Per una part, la construcció d’un zoòtrop, i per l’altra, l’elaboració d’un vídeo d’animació amb la tècnica stopmotion.

El zoòtrop es va començar a construir als racons i el vam acabar durant la setmana de projecte.

Vegeu la fitxa següent:

Construïm el nostre zoòtrop

Aquest va ser el resultat:

Durant la setmana de projecte vam iniciar el procés per a l’elaboració d’una pel·lícula d’animació mitjançant la tècnica stopmotion.

Vam començar visualitzant una pel·lícula feta per l’alumnat de 3r d’un altre centre. A continuació els vam explicar els passos a seguir: primer elaborar un storyboard (vam fer modelatge), després començar a dissenyar els personatges, els objectes, els decorats…; i finalment començar a fer fotos amb les tablets.

Hem de dir que vam utilitzar un programa (StopMotion Studio) per a l’edició de les fotos perquè aquest programa ho edita directament. D’aquesta manera ens hem estalviat molt de temps, tot i que la qualitat de les imatges no és la millor.

També volem comentar que al moment de fer les fotos ens vam trobar amb el problema que no teníem trípodes per a tablets i ho vam solucionar col·locant les cadires damunt les taules de forma que feien de suport fix per a les tablets. Per facilitar-los encara més la feina vam fixar el papers que feien de decorat a la taula.

Per acabar us adjuntem aquest vídeo com a mostra del treball fet per l’alumnat:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *