EL TEMA I L’EQUIP DE RODATGE

A partir de tot el material que ens van donar el Josep i el Dani vam començar a treballar el tema i la sinopsi del curtmetratge. El tema era lliure i cada alumnes podia escollir. Després en petit grup, de quatre alumnes, cadascú va llegir i va explicar la seva sinopsi. En petit grup es van polir alguns detalls i posteriorment cadascú va explicar el seu tema a tota la classe.

L’activitat final partia de la pregunta: Quin curtmetratge és el més factible? No teniem pressupost, ni podíem fer efectes especials, no podia ser d’animació, (com a molt sabíem fer un stopmotion), els actors havíem de ser nosaltres,…

Vam fer un DAFO de tots els projectes, valorant punts forts i puntes febles de cadascún. Van ser unes assamblees d’aula molt intenses i llargues però al final vam coincidir i vam veure quina de totes les propostes era la millor.

A partir d’aquí vam confeccionar l’equip de rodatge, cada alumne va decidir a quin grup podia aportar més coses en funció de les seves habilitats.

L’equip de rodatge estava organitzat en:

Directors i guionistes.

Directors artístics.

Tècnics de so i imatge.

Script.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *