Presentació grup impulsor

Així com el capità d’un vaixell necessita que la seva tripulació i els seus mariners, puguin compartir moments per consensuar el rumb i arribar a port, sense deixar que els vents bufin cap on els porti el destí, perquè en són responsables de la seguretat dels seus passatgers, nosaltres vam necessitar tirar l’àncora i buscar moments de pausa i reflexió compartida entre docents de totes les tres etapes de l’ institut-escola. Per consensuar una carta de navegació, és a dir una línia metodològica compartida, que ens ajudi a aconseguir l’èxit educatiu del nostre alumnat, més encara amb el suport i acompanyament de la brúixola que tenim guardada en la bitàcola, de la Xarxa de CB, i amb la reflexió compartida amb companys i companyes d’altres tripulacions educatives que volen arribar al mateix port que nosaltres, des de la premissa que som una #escolaqueaprèn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *