El nostre pòster!

Després de descobrir els beneficis de practicar esport i observar que en el nostre institut un 28,8 % de l’alumnat no practica cap esport hem decidit realitzar un pòster per tal de motivar-los a practicar més esport o activitat física.

També han cregut que s’havia d’agrair la col·laboració donada per tots els alumnes contestant la nostra enquesta i compartir amb ells els resultats obtinguts.

Per la realització del pòster hem utilitzat un programa de disseny d’ús lliure que es diu Canva (https://www.canva.com/).

Un cop fet servir hem de dir que el seu ús és senzill i ens ha donat el servei desitjat.

Els alumnes s’han donat d’alta i registrat i de manera prou autònoma han anat realitzant els seus dissenys pensant en com podria ser el nostre pòster.

Dels diferents dissenys hem votat la part que més ens ha agradat de cada un i finalment entre tots hem acabat de fer el disseny final del pòster.

Posteriorment han escrit un correu electrònic als  alumnes de l’institut, Professors i personal PAS agraint la seva col·laboració.

 

Hola a tothom,

Com sabeu, els alumnes de la USEE hem estat treballant en un projecte que es diu “Esports i Salut”. Us volem ensenyar els resultats de l’enquesta que vau fer.

Hem realitzat un póster i esperem que us agradi.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Els alumnes de la USEE

En aquest correu també han adjuntat la imatge en pdf del pòster. Els ha alegrat molt les felicitacions que han rebut.

Finalment el pòster s’imprimirà i es penjarà a la classe.

els esports (3)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *