Qui som?

L’Institut Bellvitge és un centre que fa 6 anys que formem part de la Xarxa de Competències Bàsiques i a poc a poc hem anat incorporant en el centre diferents instruments que ens ajudin a treballar d’una manera més competencial.

Ens organitzem a partir d’un equip impulsor que està format per aquells professors del claustre que, de forma voluntària, s’engresquen a anar dissenyant, provant i compartint aquests intruments abans que acabin formant part del dia a dia del centre.

Enguany hem volgut incorporar el treball per projectes a tots els cursos de la ESO i l’Enric, la Natàlia, la Lilí i la Núria som els encarregats de dissenyar el projecte que treballarem amb els alumnes de 4t d’ESO. Tenim moltes ganes però també molts dubtes i incerteses. A veure si ens en sortim!

4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *