Planifiquem com portar a terme la fase d’aplicació.

Durant la preparació del projecte el que més ens va costar era pensar com anar incorporant les diferents activitats que volíem tenint en compte que hi havia aproximadament 60 alumnes. Algunes de les activitats com la visita al mercat o el taller de sucs calia treballar-les en petit grup per tal de poder acompanyar-los millor durant l’activitat i això va requerir una bona temporització del que estaria fent cada grup en cada moment així com una bona distribució i coordinació entre el professorat per tal que tothom tingués clar on estava i què feia cada grup a cada moment.

Tota aquesta informació calia que quedés ben definida a les guies del professor que hi havia a cada classe.planificació fase aplicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *