Primeres activitats de sensibilització

Les setmanes anteriors a l’inici del projecte  van estar realitzant algunes activitats prèvies per anar motivant als alumnes i observant els seus interessos. Aquestes activitats anteriors les vam treballar sense modificar horaris, a les hores de les matèries dels professors que formem part del grup impulsor de la XCB.

Les activitats que vam fer van ser:

  1. Visionament del vídeo Supertrain me: documental que té lloc a Estats Units, on gairebé 100 milions de persones tenen sobrepes i l’obesiat és la segona causa de mort evitable. Morgan Spurlock, fa un experiment amb el propi cos mostrant què passa si s’alimenta de menjar basura 3 àpats al dia durant 30 dies.
  2. Dues xerrades: “Alimentació i trastorns de conducta” i “Alimentació i Càncer” impartides per experts de l’Idibell.
  3. Una activitat:  registre de la seva dieta durant 1 setmana, especificant també la pràctica d’activitat física durant el mateix període de temps.

sala actes 2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *