9. Elaboració del guió

Un cop seleccionats els alumnes que actuaran, tots els membres del grup es reuneixen per decidir l’ordre de les actuacions i comencen a elaborar el guió.
El guió els servirà com a fil conductor de tota la Gala i com a presentació de les diferents actuacions que han seleccionat. Es tracta de presentar a cadascun dels participants i fer cinc cèntims del tipus d’actuació que duran a terme els artistes. Per posar ordre en les actuacions han tingut en compte que fossin variades, és a dir, que les actuacions de balls, màgia o acudits, entre d’altres, estiguessin barrejades.
Han escollit 5 presentadors voluntaris entre tot l’alumnat de 4t.
Una vegada han creat el guió, han fet una reunió amb l’alumnat de 4t voluntari per donar-li a cada alumne el trosset de guió i l’ordre en el qual han de sortir. Posteriorment han fet alguns assaigs davant de la classe, els seus companys han comentat el que creien que havien de millorar, sobretot la velocitat i la dicció, perquè la seva aportació fos millor. Aquesta vegada han estat els mateixos companys els que han fet d’avaluadors. Al principi els alumnes-presentadors es van sentir cohibits per haver-ho de fer davant de tota la classe, però després d’acabar aquesta activitat van reconèixer que els hi havia anat molt bé posar-se a prova primer davant dels seus companys. Realment la seva dicció va millorar molt des del primer assaig fins el dia de l’actuació final.

 

GUIÓ GALA 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *