fEsTa D’aCoMiAdAmEnT !! NO ÉS UN ADÉU, ÉS FINS UN ALTRE DIA!

Bon dia blocaires!

Avui ens acomiadem dels nostres mestres de pràctiques! Per aquest motiu els hem fet una festa sorpresa i els hem entregat un record de tots nosaltres: fotos del seu treball al Roser Capdevila i dibuixos dels infants. Víctor, Marc… això no és un adéu, és fins un altre dia!

Molts petons de part dels Barba Blanca i Apagallums!

festa-comiat-1.JPG festa-comiat-2.JPG festa-comiat-3.JPG festa-comiat-4.JPG

6 thoughts on “fEsTa D’aCoMiAdAmEnT !! NO ÉS UN ADÉU, ÉS FINS UN ALTRE DIA!

 1. ÚRSULA

  Fins un altre dia… qui sap si un dia ens retrobem de nou per l’escola. L’Aleix ve a casa dient meravelles del Victor. Enhorabona nois, els heu calat a fons!!! BONA SORT!

 2. Víctor

  Moltes gràcies por obrir-nos les portes de la classe de veritat, personalment puc dir que he viscut una de les experiències més boniques i més enriquidores a la meva vida, i això que només han estat dues setmanes!

  Esperem que aquesta setmana o la que ve puguem fer-vos una visita amb l’excusa de fer-li una entrevista al Jordi!

  Trobo molt a faltar als meus Apagallums! espero que seguiu treballant com m’heu demostrat en aquestes dues setmanes, us estimo molt!

  Víctor

 3. Maribel

  Víctor!!!! els Apagallums han rebut amb molta il.lusió el teu missatge!! em diuen que estan treballant molt i que t’estimen molt, tenen moltes ganes de veure’t i donar-te petonets!! Estan desitjant que tornis!! Molts petons i gràcies per enrecordar-te del nostre bloc!!

 4. Marc

  Hola Barbablanques!

  Sóc el Marc i us vull agraïr tots els bons moments que vam passar junts. Per aquest motiu demà vindré de visita! Tinc ganes de tonrar-vos a veure a tots!

  Una abraçada molt forta!!

  Marc

 5. olga

  Ens ha fet molta il.lusió la teva visita Marc.
  Ets un més a l´aula.
  Molts petons dels Barba Blanca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà