Carme, gràcies per compartir aprenentatge amb nosaltres!?!?

Bon dia famílies!

Avui ha vingut la Carme, mare del Bernat, a ensenyar-nos com és la seva feina diària. Treballa en un geriàtric i no només ens ha trasmès coneixements d’aparells i cures, sinó que ens ha “xopat” d’amor cap els nostres i les nostres avis/àvies, respecte i carinyo!! A més ens ha endolçat la tarda amb uns caramels!  Carme, gràcies per compartir aprenentatge amb nosaltres! Hem après molt de tú i amb tú!

TORNA SEMPRE QUE VULGUIS!! T’HI ESPEREM!

carme-1.JPG carme-2.JPG carme-3.JPG carme-4.JPG

carme-5.JPG carme-6.JPG carme-7.JPG carme-8.JPG

2 thoughts on “Carme, gràcies per compartir aprenentatge amb nosaltres!?!?

  1. Dori

    Carme gràcies per apropar als nostres nens a una feina tan dura i que requereix tanta dedicació i amor. El Yago va venir ahir explicant-me moltes coses de la teva xerrada. Felicitats!

  2. de carma a dori

    dori moltes gracies, a mes tens un nen que li agrada molt apendre, em va agradar molt fer la charrada tot i que estaba una mica neguitosa perque la feina es molt complicada d´explica pero estic molt contente de haberu fet. cuan vulguis quedem per fer un cafe. un peto ben fort pels teus fills.Gràcies de tot cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà