Què passaria si els nostres infants fossin governants del món un dia?

Ep blocaires!! heu pensat en aquesta pregunta…què passaria si els nostres infants fossin governants del món un dia? si fós d’aquí uns anys no sabem, però ara per ara us podem assegurar que s’acabaria la guerra, que ningú es quedaria sense una bona mossegada d’entrepà, i que, de ben segur,…. hi hauria més dibuixos a la tele!!

Doncs sí, el divendres 30 de gener van celebrar el dia de la PAU a la nostra escola. El dia va ser ben complert: vam pintar un mural i un poema, a mig matí ens vam concentrar al pati per escoltar cançons de pau i un petit-gran debat sobre les possibles solucions a la guerra!

“Si tingués la màgia d´un mag,

de les bales en faria flors,

dels fusells trombons i fagots

i dels trons poemes d´amor.”

colom-pau.JPG 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà