Música, mestre!

Bon dia famílies! 

El divendres van celebrar el dia de la música! Va estar un dia super divertit, ple de corxees, semicorxees i claus de sol! Al matí vam fer uns instruments ben eixerits, després el Gonzalo i la seva germana ens van convidar a disfrutar d’un bonic un concert de corda ! A la tarda vam escoltar audicions dels companys/es i nosaltres també vam sortir a l’escenari a cantar “la mosqueta”!

foto-musica-1.JPG   foto-musica-2.JPG   foto-musica-3.JPG

foto-musica-4.JPG  foto-musica-5.JPG

5 thoughts on “Música, mestre!

 1. Dori

  Què be s’ho passen aquests noi@s Barbesblanques i Apagallums!. Segur que en sortirà més d’un artista!. Els instruments que heu construït són d’allò més macos (i sorollosos).

 2. Rafi

  Quins instruments més bonics i originals, Irene ens demana una guitarra espanyola, de les de veritat, li demanarem als reis.

  petons.

 3. Gonzalogalcaraz

  M’alegro molt de que la Irene vulgui una guitarra. A veure si la resta demanen també altres instruments i podem fer una orquestra a la classe de música.

  Gonzalo.

 4. santiago

  em va agradar moltisim lo que van fer van tocar instrumens el gonzalo va tocar la guitara i la seva germana irene va tocar el violi i van fer una canço a segon a em va agradar molt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà