Els drets dels infants: la Salima i el Jordi

Bon dia famílies!

Com ja sabeu, avui se celebra el Dia Internacional de l’Infant. És fàcil passar el dia sense pensar en què significa això, però nosaltres no hi estem disposats/des! Moltes vegades vivim immersos en un món ple de lluites, interessos, guerres, … tristeses, i ens sembla que nosaltres, les nostres preocupacions i el nostre entorn immediat són l’eix del món. Però no, per a moltes famílies, la seva lluita diària consisteix tan sols en intentar trobar menjar. I moltíssima part d’aquesta població són infants. Pensem, pensem-hi amb els nostres nens i nenes.

Posem el nostre “gra” de blat!

Un proposem un conte que ens ajudarà i ajudarà els nostres nens/es a entendre la vida de la Salima i del Jordi (cliqueu)

integracion.jpg

14 thoughts on “Els drets dels infants: la Salima i el Jordi

 1. virginia

  en jordi viu a tarragona i te moltes coses.la salima viu a
  luarka i te poques coses i nomes pot menjar un plat per menjar.

 2. núria

  els nens de luarka tenan el mateix dret a manja a dutxarse a nar a l’escola i fer moltes coses mes .

 3. Dori

  Ahir vam llegir tots junts el comte d’en Jordi i la Salima. M’agradat que ressaltés la importància de valorar el que tenim.. Avui dia amb el bombardeig consumista que patim és difícil fer veure als nens que són uns privilegiats per tenir menjar, aigua i medicines. Gràcies per ajudar-me a fer-los entendre que han d’estar agraïts per tot el que tenen, sobretot la estimació dels seus pares que n’hi ha de nens que ni això.

 4. Lucia

  Un conte per pensar i reflexionar moltes coses, sobretot ara que s’apropen unes dates tant senyalades com és el Nadal. Petonets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà