Ei…. tens alguna coseta per explicar-nos? Vols venir a l’escola?

Bonjour!

Famílies, amb aquest projecte que engeguem que durarà tot el curs, pretenem que vosaltres, sí, vosaltres! vingueu a l’escola a explicar-nos allò que creieu que podria interessar als infants. Podeu explicar la vostra professió, algun tema de Medi, o… inclús un conte! Estarem encantats amb la vostra assistència, volem aprendre de i amb vosaltres!! Ah! sen’s oblidava… poden venir pares, mares, germans/es, avis i àvies, tiets o tietes, només cal ganes de jugar amb les paraules!

De ben segur que els infants us ho agrairan!

Salut!

Olga i Maribel

isabel_nens_b.jpg

 

One thought on “Ei…. tens alguna coseta per explicar-nos? Vols venir a l’escola?

  1. Olga i Maribel

    Hola famílies! La coseta es va animant! ja tenim dues famílies que vindran a l’escola… i vosaltres? vinga! animeu-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà