SAMARRETES DE TARDOR, TANT SI NEVA COM SI PLOU!

samarretes.JPG 

Dear family!

Us volem presentar com ens han quedat les samarretes per la festa de la tardor i la castanyada! Oi que són maques?!? Han estat els propis infants els que s’han calcat el dibuix, i després l’han pintant utilitzant pintura de dits!! S’ho han passat increïblement bé!! I com no…han aprés noves tècniques plàstiques!

Saludets de part de l’Olga i la Maribel

 

6 thoughts on “SAMARRETES DE TARDOR, TANT SI NEVA COM SI PLOU!

 1. eva

  Si, que són maques, han quedat molt, molt, bé, tenim a uns super artistas a 2º, com es nota que es van fen grans…
  Que s´ho passin bè aprenen es lo més important.
  Estareu guapissims a la festa.
  Gracias per fer de un día un gran somriure.

 2. ÚRSULA

  XULISISISISIMES AQUESTES SAMARRETES! AVIAT LES PODREM VEURE! PETONS A TOTS ELS APAGALLUMS I A TOTS ELS BARBABLANCA. MUAC!!!

 3. eva

  aquesta tarde l´eduard a vingut ple de pintura, hens a explicat que heu fet cullarets amb el cargols de la sopa, segur que han quedat super bè. Els portaran a casa o son per alguna decoraçió escolar?

 4. Olga i Maribel

  Hola Eva! Síii estem fent uns collarets genials! Es tracta d’unes activitats de tallers que fem a tot el cicle. Els infants que no hagin participat aquest semestre, ho faran al següent! Ja us explicarem, veureu quina canya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà