Documentals

LA SELVA MARAGDA

Tommy, de 7 anys, és el fill de Bill Markham, un enginyer que ha anat a construir una presa d'aigua en un riu de la selva amazònica. És agafat per una tribu d'indis: els invisibles. Durant deu anys el seu pare el cerca sense trobar-lo, mentre que Tommy és criat per la tribu segons la cultura dels invisibles.

Una pel·lícula que ens farà reflexionar sobre moltes coses: la deforestació de l'Amazònia, les maneres de veure el món les diferents cultures, la convivència entre les tribus amazòniques i l'home blanc...

 

TIERRA

Una llarga expedició, amb el Sol com a guia, en la que acompanyem amb les seves cries a una ossa polar, una elefanta en el seu llarg recorregut des del desert del Kalahari fins al delta de l'Okavango, i a una balena geperuda en el seu llarg viatge de 6.500 km .

 

NACIDA PARA SER LIBRE (Tràiler)

 

OCÉANOS

Aquest documental, que va comptar amb 50 milions d'euros de pressupost, mostra imatges extraordinàries dels oceans, que ocupen tres quartes parts de la superfície terrestre. I és que l'aigua ha jugat sempre un paper primordial en el desenvolupament de la humanitat. A més, podrem descobrir que les profunditats marines amaguen terribles i fascinants secrets.

HOME

Estem vivint un període crucial. Els científics ens diuen que ens queden pocs anys per canviar els nostres modes de vida, evitar d'esgotar els recursos naturals i impedir una evolució catastròfica del clima de la Terra.
Cada un de nosaltres ha de participar en l'esforç col·lectiu, i és per sensibilitzar al major nombre de persones que es va realitzar la pel·lícula.

https://youtu.be/SWRHxh6XepM

MICROCOSMOS

Documental sobre la vida dels insectes en els prats i bassals d'aigua, utilitzant increïbles tècniques de fotografia  per mostrar el pas del temps. Inclou etèries escenes d'abelles recol·lectant nèctar, marietes menjant tèrmits, cargols apariant, aranyes embolicant a les seves preses, un escarabat portant obstinadament la seva bola de fems turó amunt. Interminables files d'erugues, una aranya sub - aquàtica creant una bombolla d'aire i larves de mosquits eclosionant.

 

NÓMADAS DEL VIENTO

Història de les aus migratòries