Activitats de la setmana de Sant Jordi

Aquesta setmana ha estat ben especial, ja que celebrem el dia de Sant Jordi, una festa que ens agrada molt. Hem anat fent activitats ben diverses entorn aquesta temàtica.

Hem preparat cadascú la seva rima, per a poder participar als jocs flors de l’escola. La qual han pensat quina seria, l’han escrit, han confegit la frase final i l’han dibuixat! Ara tenim una bona recopilació de dites de tots els nens/es del nostre grup!

Als ambients han tingut diferents propostes:

Una que els ha agradat molt ha estat fer un castell amb les capses i materials que heu anat portant al llarg d’aquests dies. Han sortit castells molt diferents i molt originals!

 

També hem pogut fer una rosa de Sant Jordi, però ho hem fet barrejant escuma d’afeitar i pintura. D’aquesta manera hem descobert una nova tècnica per a poder pintar!

 

 

A l’estona de grafisme creatiu, hem fet un drac ben divertit. Ens ha servit per a poder treballar una mica la papiroflexia, fent el famós “comecocos” que desprès hem decorat amb grafismes que ens recordaven al drac i li hem afegit ulls i una llengua ben llarga!

I divendres 23, el dia de la Diada de Sant Jordi, ha estat un dia ben bonic!

Pel matí hem anat al pati on hi havia un petit espectacle de la llegenda de Sant Jordi i ens han donat uns llibres de regal per participar en els jocs florals, amb les nostres rimes!!!

 

Ara tenim uns llibres i contes nous molt bonics per a poder conèixer noves històries i treballar moltes coses amb elles!!!

Més fotografies de Grafisme creatiu P5 B i P5 C

Voleu veure més fotografies?

 

FELIÇ SANT JORDI A TOTS/ES!!

Sant jordi joan turu | Feliç sant jordi, Jordi, Felicitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *