Poca verdura i massa refrescs?

dijous, 29 d’abril de 2010
Els infants i joves catalans no mengen prou verdura, ni prou fruita, ni prou peix. Aquesta és una de les conclusions principals d’un estudi sobre els hàbits alimentaris dels escolars catalans, dut a terme per la Fundació Alícia i pel portal Recerca en Acció.

L’estudi ha analitzat la dieta de 1.375 escolars catalans de deu anys a divuit. Els escolars, pertanyents a una trentena d’escoles de Catalunya, a més d’una del País Valencià, han anotat els aliments presos durant una setmana.

L’estudi general a banda, cadascuna de les escoles participants ha rebut un informe en què s’indicaven les mancances alimentàries detectades. A partir d’aquest informe, les escoles han de presentar ara un seguit de propostes de millora.

Aquestes propostes de millora s’aniran publicant d’aquí a final de maig a la pàgina de Recerca en Acció, ‘Poca verdura i massa refrescs?‘. També s’hi aniran explicant, al detall, els resultats de l’estudi.

Un estudi que ha pres en consideració el consum setmanal de fruita; de verdura i hortalisses; de llegums; de peix; de peix blau; de refrescs; i de pastissos i dolços; també ha valorat si els infants i joves esmorzaven a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *