Presentació de Terra i Cultura

Dins de la programació d’aquests XV Tallers de Llengua i Literatura Catalanes, té lloc la presentació del llibre-CD Terra i cultura, editat per Enderrock i Cossetània. Aquesta publicació té l’origen en el Certamen Terra i Cultura, creat l’any 2008 per iniciativa del Celler Vall-Llach i la Fundació Miquel Martí i Pol, i té per objectiu premiar i promocionar les millors cançons enregistrades amb música original i basades en poemes en llengua catalana. El llibre-CD constitueix un material didàctic per als centres educatius i per a la divulgació pública. Aquest és el segon volum Terra i Cultura, i inclou un disc amb una vintena de cançons guanyadores i finalistes al Premi Miquel Martí i Pol 2010.

La presentació tindrà lloc divendres 10 a les 17.30 a la sala d’actes del Rectorat i inclourà una actuació de petit format de Joan Manuel Galeas, Primer Premi exaqueo de 2010.

 

Quant a Programa biblioteca escolar "puntedu" /SIAL

Blog que conté una selecció d'enllaços a recursos digitals útils per a la cerca d'informació per a l'alumnat d'educació secundària.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *