Materials dels tallers

Ja estan disponibles a la pàgina de Continguts els materials de les diferents sessions dels Tallers, que poden consultar-se en línia i descarregar-se. Aquests materials també seran lliurats en paper als assistents a les sessions corresponents.

Fixeu-vos que alguns tallers no tenen material disponible o només en tenen una part. Es tracta de tallers recomanats amb ordinador, en què els matereials són digitals i se’n proporcionarà l’accés durant la sessió (1.1/2.1 Els currículums de llengua i literatura i la programació d’activitats d’aula que integrin comprensió lectora i formació lingüística i literària, 1.2/2.2 Recursos per treballar la comprensió lectora i la competència literària des d’Espurn@, 1.5/2.5 Literatura i entorn: blocs, rutes i interdisciplinarietat, 3.5/4.5 Itineraris de lectura).

Alguns materials només estaran disponibles durant la realització dels Tallers.

Quant a Programa biblioteca escolar "puntedu" /SIAL

Blog que conté una selecció d'enllaços a recursos digitals útils per a la cerca d'informació per a l'alumnat d'educació secundària.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *