Continguts dels Tallers

Ja podeu consultar a la pàgina de Continguts la informació bàsica de les diferents sessions dels Tallers que tindran lloc els propers dies 10 i 11 de febrer. Hi trobareu un extracte de la temàtica que tractarà cada sessió, informació sobre recomanació de portar-hi ordinador i referències a fonts d’informació relacionada.

Esperem que aquestes informacions us siguin d’ajuda per decidir a quins tallers voleu assistir. L’assistència als tallers és lliure, però heu de tenir en compte que l’accés a un taller pot tenir restriccions a partir d’un determinat nombre d’assistents.

Quant a Programa biblioteca escolar "puntedu" /SIAL

Blog que conté una selecció d'enllaços a recursos digitals útils per a la cerca d'informació per a l'alumnat d'educació secundària.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *