CHARLES CHAPLIN -III-

Hem vist THE FIREMAN, “El bomber”.

the-fireman-movie-poster-1916-1020142856

FITXA TÈCNICA:

Direcció: Charles Chaplin i d’altres

Guió: Charles Chaplin i d’altres

Any: 1916

País: Estats Units

Gènere: Curt metratge, comèdia

Durada: 32  minuts

Repartiment: Charles Chaplin, Edna Purviance…

RESUM:

En Charlot  és un bomber amb problemes… El pare d’una noia molt bonica li demana al cap dels bombers que deixi cremar la seva casa per tal de cobrar l’assegurança i, a canvi, es podrà casar amb la seva filla. Quan aquest home tan desaprensiu cala foc a la casa no s’adona que a dins hi ha la seva filla dormint. Sort que un bomber valent arrisca la vida i salva a la noia. Ho heu endevinat, es tracta del nostre amic en Charles! Potser en Charles i l’Edna estan enamorats?

US HA AGRADAT AQUESTA PEL·LÍCULA? PER QUÈ?

Aquest article ha estat publicat en CHARLES CHAPLIN, curs 2010-2011, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a CHARLES CHAPLIN -III-

 1. Laura Tanyà José diu:

  Hola la pel·licula de Charles Chaplin, em va agradar molt per el final que fa veure que és mort i la noia diu que vagui avisar els metges i tots corren cap a l’ospital i després sen va amb la noia és molt guai m’ha agradat tant que quan la mirava estava empanada a la tele o millor a la pisarra digital.

  adéu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  :)cara sonrient Laura Tanyà José

 2. Jonathan diu:

  La pel.licula de Charle Chaplin em va agradar molt perquè és el primer dia que veig una pel.licula de tanta comedia sensera i té molta diferencia en les d’ara no són en blanc i negre i en aquella època és parava la camera

  adeu amics!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Jonathan diu:

  perdó la frase que diu:en les d’ara no són en blanc i negre i en aquella època és parava la camera.Volia dir:en aquella època és feia servir molt el truc de parar la camera i ara nosaltres ho fem poques vegades

 4. Jana diu:

  Hola,la pel·lícula m’ha agradat molt perquè lo del final en Charles Chaplin fa veure que es mort. I també m’ha agradat perquè la pel·licula es fa molta comèdia!!!!!!!!!!!!!!

  ADÉU!!!!!!!!!!!!!!

 5. Jaume diu:

  Hola. La pel·lícula d’en Charles Chaplin m’ha agradat molt perquè es clavaven moltes puntades de peu al cul. També perquè en Chaplin ès molt àgili al final es fa el mort, llavors els altres s’en van i només queden la noia i ell, s’aixeca i s’en van tots dos.

  AAAAAAADÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Ramon diu:

  La pelicula de Chals Chaplin em va agradar molt, abans era amb blanc i negre i la camera la deixaven parada en un lloc, cosa que amb va agradar molt i va ser molt divertit.

  Adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Ramon diu:

  Lo que e dit abans de la camera que la deixaven en un lloc sense mourela era perque pesava molt.

  Adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà