QUINA MERAVELLA!

F L U X from candas sisman on Vimeo.

Time lapse video of Winter Solstice Lunar Eclipse on December 21, 2010 from 1:10 AM EST (6:10 GMT) to 5:03 AM EST (10:03 GMT) from Gainesville Florida. The music is Claude Debussy’s Nocturnes: Sirènes.

Kraak & Smaak from WEAREWILL on Vimeo.

Eatliz – Lose this child animation music video from Eatliz on Vimeo.

3 respostes a QUINA MERAVELLA!

  1. arnau diu:

    Visca!!!!
    El taller de cinema mola molt. Heu, vist les pel·lícules?
    Si no les heu vistes moveu el ratolí de l’ordinador i aneu-les a veure son molt divertides.
    El taller de cinema és el millor taller del món, a sobre hem fet fotos.
    Eh! empanats us perdreu les pel·lícules i les fotos.

    arnau

  2. Xavier diu:

    És veritat, que el taller de cinema està molt bé. Hi ha curts dignes dels Oscars. Felicitats a tots!!

    Roger, marc, Xavier.

  3. Retroenllaç: SETMANA CULTURAL: EL CINEMA | TIC-CI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà