LA MÀGIA DEL CINEMA -III-

Hi ha capses i capses. Algunes poden ser màgiques. Si no us ho creieu mireu-ho.

Per visualitzar aquesta pel·lícula cal tenir instal·lat el Real Player. Aquí el podreu descarregar.

UNA FESTA DE DISFRESSES

Aquest article ha estat publicat en curs 2008-2009, General, la màgia del cinema. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a LA MÀGIA DEL CINEMA -III-

 1. Sílvia Marín diu:

  Hola!
  Mirant altres blocs de la XTEC he ensopegat amb el vostre i m’ha cridat l’atenció. He vist aquest vídeo vostre del Taller de cinema i m’ha encantat! Em podríeu dir com l’heu fet? Quin programa heu fet servir? Moltes gràcies!

 2. Lurdes diu:

  Sílvia m’alegra saber que aquest vídeo t’ha agradat.
  Bàsicament es tracta de filmar fent pauses per anar fent els canvis i després retallar i enllaçar els diversos clics en el moment de l’edició per tal d’aconseguir els efectes desitjats. He fet servir l’Studio11 que disposa de diversos efectes (canviar la velocitat, pel·lícula antiga…)

 3. Maido diu:

  Aquests vídeos són boníssims!!! jajajaja
  Un excel.lent per la senyoreta Lurdes!

 4. Lurdes diu:

  Gràcies, Maido!
  He tingut en compte el teu suggeriment: parlareu de la música en el cinema?… i també mirem la pel·lícula sense música i d’aquesta manera tan senzilla ens adonem de la seva importància. Visca la música!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà