Un llapis per GHANA

  • Aquestes dues ultimes setmanes hem tingut amb nosaltres a l’ Anna , una noia que està fent les pràctiques de magisteri, I dins del tema de ”carregant les maletes” ens ha explicat la seva experiència dins d’una ONG  que treballa amb els nens i nenes d’un orfanat de Kpando, Ghana.

Hem fet un Skipe i hem pogut parlar amb ells . Hem pogut comprobar que ens agraden moltes coses iguals, que tenim els mateixos somnis i que malgrat que el nostre estil de vida és molt diferent a la seva, però en la resta ens hi semblem molt i compartim molts somnis amb ells i elles.

Un pensament sobre “Un llapis per GHANA

  1. Uau! Quina experiència més bonica! Gràcies per ajudar-nos a ampliar la ment dels nostres fills i filles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *