Josep Gorritz a 6è

Dilluns 26 d’abril amb motiu de la celebració dels Jocs Florals de la nostra escola i del treball realitzat sobre el llibre En Rock i companyia vam convidar a l’escriptor Josep Gorritz.
Per aquells que no sapigueu qui és  en Josep Gòrritz és diplomat en Magisteri i llicenciat en Llengua i Literatura Catalana. Ha treballat set anys com a professor d’EGB a Sabadell, i en l’actualitat  fa classes a l’Institut Investigador Blanxart, de Terrassa.  Ha fundat i dirigit, amb Montserrat Beltran, la revista literària Laberint i participa en diversos jurats de premis literaris.
Nosaltres vam tenir el plaer de poder estar amb ell i fer-li tots aquells dubtes sobre el seu llibre o sobre què significava ser escriptor. No us podem explicar fil per randa la xerrada tan interessant que vam tenir amb ell, però si que us direm a la conclusió a la que vam arribar: que per poder aconseguir els nostres somnis hem de lluitar sempre per allò que volen.
Per últim, ens va obsequiar a través d’un petit sorteig amb un dels seus llibres.
Des d’aquí et donen les gràcies per tot i fins la propera. 

 

 

 

 

4 pensaments sobre “Josep Gorritz a 6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *