REMEIS NATURALS : LES ÀVIES DE L’ESCOLA ENS ENSENYEN MOLTES COSES.

Aquest curs hem començat una nova iniciativa a l’escola. ELS NOSTRES AVIS I ÀVIES ens poden ensenyar i ens poden ajudar a fer moltes coses…

La Concepció que és àvia del JOA de p-5 i el BLAI de p-3 ens ha explicat als nens i nenes de Cicle Superior moltes coses sobre diferents REMEIS NATURALS i REFLEXOLOGIA ja que ella en sap molt sobre totes aquestes coses, perquè ha treballat al llarg de 30 anys en el terreny de la medicina i teràpies naturals.

Aquest curs hem treballat molt, les diferents plantes aromàtiques i remelleres i seguint amb aquest treball ens va sorgir la possibilitat que la Concepció ens expliques un munt de coses interessants sobre la col, la ceba, l’Àloe Vera, l’argila….

Vam escoltar amb molta atenció i intentarem fer un recull per escrit dels REMEIS DE L’ÀVIA.

Els remeis de l’àvia

Hem descobert que amb la col, la ceba, la llimona, l’Àloe Vera i l’argila es poden fer remeis per curar des de ferides fins mal d’estómac. Per exemple:

Amb la ceba es poden treure les arrugues i evitar la caiguda de cabell i el càncer de colon. Amb la col es pot curar una llaga amb pus i el mal de estómac. Amb la llimona et pots curar les ferides que et fas en menys de 24h posant-hi el seu suc a sobre, si tens plaques de pus amb aigua, llimona, mel i bicarbonat se’n va la pus. L’Àloe Vera va bé per fer pomades per la cara i per picadures d’ insectes. És una meravella. L’argila per increïble que sigui va bé per el mal de estómac, es cura si et beus un got d’aigua que hagi passat un dia amb la argila. També va bé per la cosmètica.

Fent un massatge als peus es pot saber si estàs sa i cada lloc on toques fa que un òrgan del cos actuï.

clip_image0021

Erick Gutiérrez 5è

Un pensament sobre “REMEIS NATURALS : LES ÀVIES DE L’ESCOLA ENS ENSENYEN MOLTES COSES.

  1. Felicitats a l’escola per col·laborar en el nostre projecte de revalorar els avis i les àvies, donant-los la possibilitat de compartir amb els vostres alumnes tot allò que han après al llarg de la seva vida, passar unes bones estones junts, mentre aprenen uns i altres a conviure i a respectar-se. Valors tant importants i necessaris en la nostra societa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *