CIRCUIT DE SENSIBILITZACIÓ

100_14571

Per treballar d’una manera els sentits , que estem estudian a medi, la Elvi ens ha ajudat molt . Ens ha portat unes ulleres i una pilota de la ONCE per fer dos activitats diferents sense el sentit de la vista .

L’experiència ha estat molt bona i enriquidora per tots nosaltres.

Vam fer un circuit per tot el gimnàs , que  haviem de fer amb els ulls tapats i només amb l’ajuda silenciosa d’un company que ens feia de guia.

Després hem fet de porter de gol ball .És un esport paraolímpic i hem pogut comprovar la seva dificultat amb una gran professional , ja que la Elvi havia jugat amb la selecció Nacional d’aquest esport.

Un pensament sobre “CIRCUIT DE SENSIBILITZACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *