AUDICIÓ: VISITA ALUMNES Magisteri

Dilluns 30 van vindre els nois i noies de magisteri, la seva missió era ensenyar-nos una mica més sobre música de forma divertida.

Ells ens van ensenyar que era el ritme, que era l’harmonia i que era la melodia. Van simular que cadascú d’ells era una d’aquestes parts de la música. La història que ens van explicar per entendre l’harmonia era sobre acords Majors i acords menors, el major representava l’alegria i el menor la tristesa, perquè amb el noi que representava la tristesa ningú volia jugar, ja que era avorrit i sempre estava trist. Al final la tristesa va aconseguir convèncer els demes per cantar junts.

Tots junts ho feien GENIAL!!! A més ens van cantar tres cançons una de les cançons era la de Doraemon el gat còsmic.

Ens ho vam passar super BÉ!!!!!!!!

Gerard i Albert CS


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *