MOVIMENT: els conills dins el seu cau

Aquest és un treball d’intensitats i reguladors. Quan la música no sona, nosaltres (que fem de conillets), estem dormint al nostre cau, quan la música sona fluix ens despertem i movent dins el nostre cau, a mesura que la música va sonant forta ens anem preparant per sortir del cau, que ho farem quan la música sona d’allò més forta!!!! Aleshores es quan sortim a passejar però sempre amb silenci, tal i com ho fan els conillets.
Hem fet l’activitat amb instruments i amb música enregistrada. El resultat és aquest.

ROIG:


GROC:

BLAU:

MOVIMENT: Drac

Un dels personatges més entranyables de la llegenda n’és el drac. Aquest ésser màgic desprèn en els infants un neguit que aprofitem per crear imatges estàtiques tant interessants com aquestes, on el drac (que està al seu cau i mai pot deixar de tenir-hi al menys una part del cos dins) intenta cruspir-se tot allò que passa per la seva vora. Però alerta que quan la música se silencia, els dracs resten immòbils.
ROIG:

BLAU:

GROC:

AUDICIÓ: Capses de colors

Avui els nens i nenes de la classe dels caragols i dels conills ens n’hem anat a Lleida a escoltar una audició a un lloc emblemàtic per la música: a l’auditori Enric Granados.
Per moltes i molts de nosaltres avui ha estat el 1r dia que hem trepitjat l’Auditori de la nostra ciutat, un espai molt bonic i acollidor generador de música.
Avui hem pogut percebre sons sorgits d’instruments i objectes sonors alguns coneguts i altres desconeguts.
us deixem un recull de fotos.