Cantata: HAMELIN

Ahir, els nens i nenes de CS vam anar a fer una actuació a fora de la nostra escola en un lloc ben curiós.

Vam anar al centre Ciutat Campus d’ASPROS, ubicat a Cappont, per oferir-los un treball que durant més d’un trimestre hem estat treballant tot el Cicle Superior: la cantata HAMELÍN.

Aquesta cantata, composada per Ramon Andreu i amb lletra de Felip Gallart, l’hem estat treballant per poder-la cantar a l’Auditori Enric Granados amb bona part de les escoles de Lleida. A la fi, aquesta actuació es va limitar als nens i nenes de sisè però, com que vam ser tot el cicle els qui vam fer l’esforç immens de treballar-la, vam buscar un “bolo” per poder-la anar a oferir a algun lloc de la nostra ciutat, del nostre entorn més proper. I també volíem que fos una actuació que ens aportés alguna cosa i així va ser.

Amb nosaltres van venir la Jos i la Sònia per fer de narradores de la cantata. Des d’aquí agrair la seva col·laboració brillant.
A més a més després de l’actuació la gent d’ASPROS ens va convidar a un refrigeri i ens van donar uns detalls.

Des d’aquí volem agrair al centre “Ciutat Campus” la seva rebuda i l’obrir-nos les portes per poder compartir una estona i veure una altra realitat de vegades ben desconeguda per nosaltres.

Us deixem un recull de fotos del matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *