CANTAT: La mare dels ous

Avui, dia 6 de maig, nens i nenes de CM i CS d’11 escoles del municipi de Lleida, hem realitzat un acte exemplar de cooperació i treball en equip: La cantat que l’auditori Enric Granados, conjuntament amb el conservatori de música de la nostra ciutat, organitzen.
Aquest any la cantata que hem interpretat ha estat “La mare dels ous”, amb música de Francesc Membrives i text d’Anna Fité.
Per a poder realitzar aquesta interpretació hem tingut la col·laboració d’un grup de teatre de l’Aula municipal i de la jove Orquestra Simfònica del Conservatori dirigida per la Dolors Ricart.
Cal agrair també la tasca de la Divina Valios (qui ens ha fet el seguiment de la cantata) i el director del Conservatori Francesc Jové.
I sobretot gràcies a tots els nens i nenes que heu ficat les vostres veus per tal de fer-nos gaudir de la interpretació que heu fet de “La mare dels ous”.

Un comentari a “CANTAT: La mare dels ous

  1. La ultima cantata va estar super bé, però la de l’any passat va estar molt xula també i les histories estaven super ben preparades!!! 🙂 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *