QUIN RELAX!!!

Aquest matí hem rebut una visita molt especial, ens ha visitat la Conchi (mare de la Ariadna) per ensenyar-nos a fer massatges. Per començar ens ha ensenyat la “camilla” que ens ha portat, lloc ens haurem d’estirar per tal de rebre un super massatge. Després ens ha explicat que la norma més important és que no hi hagi inflamació o ferides a la zona on hem de fer el massatge. També ens ha dit que cal escalfar una mica les mans prèviament fregant-les entre si.

El següent pas ha estat crear un ambient relaxat i hem posat encens i una música molt tranquil·la. I ens hem posat mans a la obra! hem col·locat les taules com si fossin “camilles” per poder-nos estirar i que un o dos companys practiquessin els massatges. Prometo que ha estat al·lucinant veure com durant més d’una hora 20 nens/es de 4 i 5 anys estaven hiper tranquils!!!

Per cert no ha donat temps que tots els pintors rebessin el seu massatge, però ja hem concertat una nova visita de l’especialista per tal tots els nens/es i la mestra 😆 puguin tastar el plaer de rebre un senyor massatge.

Per acabar la sessió com és tradició (per cert tradició que ens encanta), la Conchi ens ha dut pa de pessic per esmorzar, estava boníssim!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *