QUÈ VOLEM APRENDRE?

Un bon dia en una de les moltes converses que mantenim a l’aula va sorgir una de prou interessant: Què volem aprendre a l’escola? vam recollir en un full les opinions dels vostres fills/es, i mireu que opinen, creieu que falta alguna cosa?, creieu que podriem treure’n alguna? encetem un debat??? Que us sembla tot plegat?

q-volem-aprendre

3 thoughts on “QUÈ VOLEM APRENDRE?

  1. violeta

    Si ho tenen tan clar, segur que s’ho passaran molt bé i disfrutaran molt.
    Que bé, com m’agraden els pintors!!!

  2. Abigail

    La veritat és que si que ho tenen força clar, i el millor de tot tenen moltes ganes, trobo que és genial! Però el millor de tot és que des de casa també els ajudeu això trobo que és el millor de tot!!! gràcies per participar, ens encanta que digueu la vostra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *