EL PAISATGE EQUATORIAL

EL PAISATGE EQUATORIAL

El paisatge Equatorial es troba en àrees del planeta situades al voltant de l’Equador: Amazones, Congo, golf de Guinea i sud-est d’Àsia amb temperatures molt altes i precipitacions molt abundants. Els rius equatorials són els més cabalosos i regulars de la Terra. La vegatació és exuberant (selva o jungla) i els animals que trobem acostumen a ser petits. Els grups indígenes que habiten les grans zones de selva d’Amèrica i Àfrica viuen de la recol·lecció de fruits i també practiquen una agricultura molt rudimentària. Hi ha una densitat de població baixa. En canvi, les zones equatorials asiàtiques estan molt poblades. La selva ha reculat i hi creix arròs, canya de sucre, te i l’hevea o arbre del cautxú.

Aquest article s'ha publicat dins de TEMA 6 CLIMES I PAISATGES DE LA TERRA i etiquetat amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EL PAISATGE EQUATORIAL

  1. zakia diu:

    esta bien todo para la gente que quiere estudiar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *