Aulatec i edu365.cat presents a Robolot 09

Els passats dissabte i diumenge, 17 i 18 d’octubre, es van celebrar a Olot les vuitenes jornades de Robolot organitzades per l’Institut La Garrotxa i l’ICE de la Universitat de Girona amb la col·laboració de diferents instituts i empreses de la zona així com altres institucions com el CSIC i la FCRI.

Aquestes jornades consten d’una trobada de professorat per a l’intercanvi d’experiències al voltant de la robòtica educativa i de les activitats pròpies del concurs de robots oberta a estudiants de diferents nivells educatius.

A les jornades d’intercanvi d’experiències van participar una cinquantena de professores i professors d’educació secundària i formació professional en les quals es van presentar una gran diversitat d’aportacions. Entre les quals es van poder valorar aplicacions per a formació professional, ESO i Batxillerat, amb equips de disseny i construcció totalment auto construïts així com robots fets amb materials comercials estructurats. Els ponents han posat a l’abast de tothom les documentacions tècniques i d’aplicació didàctica a l’abast de tothom al lloc web de Robolot.

A les sessions preparatòries i en el concurs de robots de les diferents categories es van poder veure en acció les creacions dels nois i noies participants que van posar tot el seu enginy, treball i il·lusió per aconseguir el repte de les diferents proves.

Deixa un comentari