La força del vent a Catalunya. Un recurs pedagògic per a conèixer.

Aquesta serà una sessió doble per als docents, interessats en conèixer i informar-se del programa educatiu, de formació i informació que ofereix eoliccat sobre l’energia eòlica com a instrument de desenvolupament sostenible i de protecció del medi ambient i realitzar una visita a un parc eòlic. 

Hi ha la necessitat de promoure aquest tipus d’energia renovable per aconseguir millorar el subministrament d’energia i trobar solucions energètiques alternatives que redueixin la contaminació en el procés de generació d’electricitat, i col·laborin en l’acompliment dels objectius en matèria d’aportació de les energies renovables al subministrament d’energia i en la lluita contra el canvi climàtic.

En els propers anys es preveu una important expansió del sector de l’energia eòlica i per això és molt important la cohesió entre tots els actors que hi tenen part. Les energies renovables són vitals en la nostra lluita contra el canvi climàtic i tecnologies com l’eòlica poden ajudar a construir un sistema de generació d’energia sostenible pel futur. 

Dates: 12 i 19 de juny

El 19 de juny es farà la visita al Parc eòlic de Rubió.

Més informació i fer inscripció

Deixa un comentari