TORNEM A L’AUDITORI!

Com ja sabreu, el proper dimarts dia 12 d’abril tornem a L’Auditori de Barcelona a veure l’obra “Pierrot a la Lluna”.

“Pierrot a la lluna” presenta als nens i nenes en Pierrot, que cada vespre es fica al llit escoltant música i així passa les nits a la lluna, somiant en fabulosos paisatges sonors, dibuixats per estranyes melodies, harmonies plenes de nous al·licients i engrescadors ritmes que mai abans no havia escoltat. A través d’aquests somnis, els infants podran seguir els camins musicals més sorprenents i imprevisibles de la mà dels compositors cabdals de la música del segle XX.

Els nostres alumnes podran apropar-se a un variat repertori d’obres de Webern, Berg, Weill, Debussy, Stravinsky, Bartok i Messiaen, sense oblidar-nos és clar d’algun fragment del mític Pierrot Lunaire de Schönberg, la peça fundacional del repertori que conforma el programa del concert.

Us deixem un tast…

Aqui teniu l’enllaç a l’espai de l’audició al web de L’Auditori:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *