GATS

Els alumnes de 1r A, 1r B i 1r C hem fet una sortida musical al Jove Teatre Regina de Barcelona a veure l’espectacle GATS a càrrec de la Companyia de teatre La Trepa de Barcelona. Ha estat un història commovedora amb grans cançons i un toc d’humor (em sortit rient i cantant: som gats, som gats…).

Cartell de lobra GATS al Jove Teatre Regina

Cartell de l'obra GATS al Jove Teatre Regina

A un grup de gats que es reuneixen cada nit a un lloc determinat, n’hi arriba un de nou, que té una peculiaritat: és negre. Els altres gats el refusen perquè diuen que porta mala sort. Mica en mica el nouvingut es fa amic de tots, excepte del líder. Una casualitat fa que el gat negre hagi de col·laborar en l’alliberament del líder. Aquest, finalment, l’accepta, malgrat hi tingui encara diferències. L’important és que aprenguin a conviure sense necessitat de renunciar a les seves personalitats individuals. “GATS” és un musical en tota l’extensió de la paraula. Ens parla de la tolerància , de l’acceptació de les diferències com a cosa natural, del fet que no ser amics no vol dir ser enemics, sinó que hem d’aprendre a conviure tots amb tots, sense recances, sense fer-nos la vida impossible els uns als altres, compartint el món en el grau de proximitat que ens pertoca a cadascú.

Als blocs de les classes trobarem imatges!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *