MANDONGUILLES AMB PATATES

Ingredients

  • Carn picada de poc 1 kg
  • Julivert
  • Patates 2 kg
  • 1 ceba
  • All
  • 1 ou
  • Farina de galeta
  • Sal
  • Pèsols
  • Tomàquet

Preparació

  1. Es posa la carn picada en un bol
  2. S’ha afegeix l’ou, l’all, el julivert, la farina de galeta i la sal.
  3. Es remena tot i es fan boletes.
  4. Mentrestant es pelen les patates i es tallen a trossos.
  5. Es pela la ceba i es talla ben petita.
  6. Agafem la cassola, sofregint la ceba, el tomàquet i hi posem aigua.
  7. Quan bull hi tirem les patates, les mandonguilles  i els pèsols.
  8. Deixem coure tot 30 minuts.
  9. Ja  ho podem servir.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *