AMANIDA DE PASTA

INGREDIENTS

  • Un kg  i mig de pasta(llaços)
  • Una llauna d’olives verdes
  • Una llauna d’olives negres
  • Un pot de cigrons cuits
  • Cinc llaunes de tonyina
  • Un paquet de suri mi
  • Una ceba de Figueres
  • 14 ous
  • Tres tomàquets
  • Oli i sal
  • Formatge emental

PREPARACIÓ

  1. Vam bulli la pasta amb aigua i sal 10 minuts.
  2. Vam coure els ous fins que van estar durs.
  3. Vam tallar la ceba i els tomàquets en trossos petits.
  4. Vam obrir les llaunes de tonyina, els paquets de surimi i les llaunes de les olives.
  5. Vam pelar els ous i els varem partir per la meitat.
  6. Tallem el formatge a daus
  7. Vam rentar els cigrons i els van incorporar.
  8. Vam servir els plats i afegir el oli.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *