POLLASTRE ARREBOSSAT

INGREDIENTS

  • Pit de pollastre filetejat.
  • Farina de galeta.
  • Dos ous.
  • Sal.

PREPARACIÓ

  1. Es posa sal a tots als filets de pollastre
  2. En un plat posem la farina de galeta i anem arrebossant tots els filets.
  3. En una plat batem els dos ous i arrebossem els filets.
  4. Omplim la paella d’oli, l’escalfem i hi fregim el pollastre
  5. El posem en un paper absorbent per treure l’oli que sobra.
  6. El servim
Publicat dins de General | Deixa un comentari

MANDONGUILLES AMB PATATES

Ingredients

  • Carn picada de poc 1 kg
  • Julivert
  • Patates 2 kg
  • 1 ceba
  • All
  • 1 ou
  • Farina de galeta
  • Sal
  • Pèsols
  • Tomàquet

Preparació

  1. Es posa la carn picada en un bol
  2. S’ha afegeix l’ou, l’all, el julivert, la farina de galeta i la sal.
  3. Es remena tot i es fan boletes.
  4. Mentrestant es pelen les patates i es tallen a trossos.
  5. Es pela la ceba i es talla ben petita.
  6. Agafem la cassola, sofregint la ceba, el tomàquet i hi posem aigua.
  7. Quan bull hi tirem les patates, les mandonguilles  i els pèsols.
  8. Deixem coure tot 30 minuts.
  9. Ja  ho podem servir.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

AMANIDA DE PASTA

INGREDIENTS

  • Un kg  i mig de pasta(llaços)
  • Una llauna d’olives verdes
  • Una llauna d’olives negres
  • Un pot de cigrons cuits
  • Cinc llaunes de tonyina
  • Un paquet de suri mi
  • Una ceba de Figueres
  • 14 ous
  • Tres tomàquets
  • Oli i sal
  • Formatge emental

PREPARACIÓ

  1. Vam bulli la pasta amb aigua i sal 10 minuts.
  2. Vam coure els ous fins que van estar durs.
  3. Vam tallar la ceba i els tomàquets en trossos petits.
  4. Vam obrir les llaunes de tonyina, els paquets de surimi i les llaunes de les olives.
  5. Vam pelar els ous i els varem partir per la meitat.
  6. Tallem el formatge a daus
  7. Vam rentar els cigrons i els van incorporar.
  8. Vam servir els plats i afegir el oli.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

PATATES AMB ALL I OLI

INGREDIENTS 

  • Un sac de Patates
  • Un cap d’all
  • Un ou
  • Un got d’oli
  • Una mica de sal
  • Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Es renten molt be les patates.
  2. Les tallem per la meitat.
  3. Les condimentem amb oli, sal i pebre negre
  4. Les posem al forn durant uns 40 minuts.
  5.  Mentrestant preparem el allioli posant en el got de la batedora una dent d’all, un ou, una mica de sal i l’oli.
  6. Ho batin amb la minipimer sense moure-la.
  7. Després la aixequem molt a poc a poc.
  8. Quant les patates estan cuites ho servim tot.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

PATATES AMB MONGETES

INGREDIENTS

  • 2 Kg de patates
  • 2 kg de mongetes
  • Aigua i sal

PREPARACIÓ

  1. Es pelen les patates , es tallen a trossos i es renten.
  2. Es posa l’olla amb aigua al foc.
  3. Quan l’aigua bull es posen les patates i les mongetes.
  4. Afegim una mica de sal i deixem bullir fins que estigui tot cuit.
  5. Escorrem i servim.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Pa de pessic de llimona

Ingredients

  • un iogurt de llimona
  • un pot del iogurt ple d’oli
  • dos pots plens de sucre
  • tres pots plens de farina
  • un sobra de llevat
  • la ratlladura de la llimona
  • tres ous

Preparació

En un bol hi posem tres ous , el sucre,la farina,el iogurt de llimona,el llevat i la ratlladura de llimona.

Ho batem tot amb la batedora fins que quedi tot ben lligat.

En una plata de forn hi posem oli i afegim la massa anterior.

Posem a forn mig durant trenta minuts .

Deixem refredar.

Estava boníssim

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PIZZA DE PERNIL I FRANKFURT

Ingredients

  • Massa de pizza
  • Tomaques fregit triturat
  • Pernil dolç
  • Salsitxes de Frankfurt
  • Un sobre de formatge mozzarella

Elaboració

  • Primer vam  entendre la pizza
  • Vam cobrir  amb  el tomàquet
  •  Vam posar el pernil i les salsitxa tallats a trossos petits
  • Cobrim tot amb la mozzarella
Publicat dins de General | Deixa un comentari

PIZZA DE TONYINA

Ingredients

  • Massa de pizza
  • Tomàquet fregit triturat
  • Dues llaunes de tonyina
  • Un sobre de formatge mozzarella

Elaboració                                                

  • Extenem la massa de la pizza
  • Posem el tomàquet
  • Extenem la tonyina per tota la pizza
  • Cobrim tot amb la mozzarella.
Publicat dins de Hàbits saludables | Deixa un comentari

VISITEM EL PESSEBRE DE PARETS DEL VALLES

Dimecres 11 de desembre els alumnes del SIEI i les nostres professores vam anar a visitar el pessebre que hi ha instal·lat sota la plaça de l’ ajuntament.

Es tracte del pessebre de sobre taula mes gran de Catalunya.

Ens va agradar moltíssim.

Publicat dins de Hàbits saludables | Deixa un comentari

Anem a correus

Dimarts 3  vam anar a correus a enviar  les postals de nadal pels  nostres amics del Pic Del Vent 

Publicat dins de L'art de les llengües | Etiquetat com a , | Deixa un comentari