EL MENJADOR

Segur que tots recordeu que durant la SEPR (Setmana Europea per a la Prevenció de Residus), tota l’escola va realitzar alguna activitat relacionada amb el malbaratament alimentari i les maneres d’evitar-lo.

Doncs bé, els alumnes de Cicle Mitjà vam investigar com ho fan al menjador de la nostra escola per no llençar massa menjar i ens va interessar molt aquest tema.

Les persones responsables del nostre menjador, la Teti, la Sílvia i l’Encarna, ens ho van explicar molt bé. Podeu veure-ho a la pestanya de la Setmana Europea en aquest mateix bloc.

El que no sabeu, però, és que la nostra investigació encara continua…

Els alumnes de 4t, amb l’ajut de la Sílvia, quantifiquem els residus orgànics un cop cada mes i així veiem si estem millorant i evitem el malbaratament d’aliments!

Podeu veure’n els resultats en els nostres INFORMES, que anirem publicant cada mes:

 

El malbaratament alimentari a TV3 en el programa Lletra petita.
El capítol 8 titulat “La indústria del menjar” tracta aquest tema, ens mostra la realitat i orienta sobre què es pot fer des de casa per no llençar tant de menjar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *