CADA DIA ÉS UN NOU PAS
COMENTARIS RECENTS
- nerea en CANCÓ DEL RECICLATGE
- jose ruiz lopez:) en COMPOSTADOR
- jose ruiz lopez:) en IV SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS
- jose ruiz lopez:) en FRUITA A L’ESCOLA
- irma en Per a millorar el món: PETITES ACCIONS!
- irma en SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS
- isur en CICLE SUPERIOR
- Ian Luca en II CONCURS DE RECEPTES FETES AMB SOBRALLES
- Carla Vaqué Rodellas en II CONCURS DE RECEPTES FETES AMB SOBRALLES
- Angel en II CONCURS DE RECEPTES FETES AMB SOBRALLES
SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.
CROQUETES DE LA CARN D’OLLA
Ingredients: carn de l’olla, oli , ceba ratllada, farina, llet, ou.
Preparació:
Si ens ha sobrat carn, la separem de l’os i la piquem. Agafem una paella hi posarem una mica d’oli. Posarem ceba ratllada i farina,la deixarem torrar una mica i hi afegirem llet per fer beixamel. Quan està feta,hi afegim la carn i ho remenem tot junt.Ho posem a la nevera perquè quedi pres. Quan és fred, fem les croquetes, les passem pel pa ratllat i l’ou,les fregim a la paella amb oli molt calent.